Design și printare în 3D - basic

Design și printare în 3D – basic

5.00 out of 5
(O recenzie client)

Nivel: Extra
Următoarea dată: 10 aprilie 2021
Durată curs: 3-4 luni
Număr ședințe: 10
Orar curs:
Sâmbătă, 10:00 - 12:00
Sâmbătă, 12:00 - 14:00
Adresă locație: Calea Dumbrăvii 95, Sibiu 557260, România
Cere ofertă
Categorii: , Etichete: , , ,

În cadrul cursului, copiii învață noțiunile de bază despre componentele imprimantei, sistemul de operare, meniul. Lucrăm în două programe de design în 3D, creăm mici proiecte personale, alegem o temă de proiect de diplomă și realizăm ulterior acest proiect. La sfârșitul cursului fiecare participant își prezintă proiectul și primește o diplomă.

Beneficii

Cursanții dezvoltă abilitatea de a încerca lucruri noi, de a testa teorii și de a gândi mai creativ. Aceste noi deprinderi îi poate ajuta în procesul de învățare.

Cui i se adresează?

În acest curs de printare 3D, copiii vor învăța concepte introductive în printarea 3D. Aflați, proiectați și urmăriți creațiile dvs. prind viață – strat cu strat incredibil.

Ce cunoștințe voi dobândi?

 • Introducere în asamblarea și funcționarea imprimantei (specificații tehnice, viteza de printare, primul exemplu de printare).
 • Sistemul de operare al imprimantei (ce este un sistem de operare, ce sistem de operare folosește imprimanta noastră, detalii despre acest sistem de operare).
 • Sistemul de operare și limitele imprimantei (lecție practică despre cum se folosește sistemul de operare al imprimantei, descrierea și folosirea limitelor imprimantei- teoretic și practic).
 • Programul de design al obiectelor de printat (prezentarea programului folosit, „hands-on“, exemplu general pentru toți cursanții).
 • Elementele programabile în design (metode specifice de design, prezentarea fiecărei opțiuni din programul de printare, lucrul la o temă comună tuturor, prestabilită).
 • Summary (clarificări finale cu privire la lecțiile anterioare).
 • Proiectul de „diplomă“ (alegerea proiectului de diplomă, sfătuirea cu profesorul asistent și lucrul efectiv la proiect și printarea proiectului la imprimantă).
 • Prezentarea proiectelor și înmânarea diplomelor.

Cine folosește Design și printare 3D?

Aceste concepte sunt utilizate în diverse domenii, precum proiectare 3D sau modelare 3D asistată de computer, în cadrul proiectelor de cercetare și dezvoltare, modelare biologică și științifică, modelarea arhitecturii / construcției, în educaţie.

Nivel curs

1 recenzie pentru Design și printare în 3D – basic

 1. 5 out of 5

  Laura Moldovan

  Notiuni de baza importante, cu aplicabilitate in multe domenii. Foarte interesant, inca foloseste brelocul printat la curs 🙂

Adaugă o recenzie

Cursuri recomandate

Aplica pentru o lectie gratuita

  Alege curs

  ×
  Rezervă locul la Open Days

   ×
   Doresc mai multe informații

    ×
    Orientare in cursuri

     Mesaj

     ×
     Alegere tehnica de calcul

      Mesaj

      ×

       ×